Galeria d'Art Infantil

MÀ també és una galeria d'art contemporani orientada als més petits.

Defensa el poder de l'art com una eina de formació i desenvolupament humà dels nens, que estimula la creativitat, la imaginació, la cultura de l'esforç i l'autoestima.

L'art, a més d'un exercici estètic, té un paper pedagògic, on oferim la possibilitat d’invertir en l’educació, valoració i autoestima dels més menuts per a que creixquen amb el suport adult i siguen reconeguts el seus potencials creadors en la nostra societat.

En  MÀ Galeria tenim l'objetiu d'exposar i vendre  obres d’art fetes per majors i menuts que estimulen la creativitat i la imaginació dels xiquets. Ensenyem als més menuts a apreciar les obres d’art i a ser ells mateixos els protagonistes.

Ens dirigim a persones adultes que volen regalar art a un xiquet. Els pares i les mares, en primer lloc. I després hi ha la figura del padrí, que és aquella persona (familiar o amic) que vol establir una relació especial amb un xiquet, convertint-se en el seu introductor en el món de l'art. És una figura que ens agrada molt. També ens poden comprar els mateixos xiquets col·leccionistes, és un dels nostres objectius finals. I cada vegada hi ha més adults que compren art Infantil per a ells mateixos.

Una de les nostres referències per crear este espai dins del Taller MÀ són les paraules de Joan Miró: “Més important que una obra d'art en si mateixa és allò que sembrarà ', ens recorden que l'Art pot morir, una pintura pot desaparèixer., així que el que compta és la llavor'.

Tasses !

© 2023 Copy left . Tots els drets reservats                                     C/ Presbitero Aguilar nº 15, El Perelló, 46420 Sueca, València         Contacte: Marta 658740425